Pohjolan Verkkokaupat - Toimistotarvikkeet.net

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Rekisterinpitäjä

Pohjolan Verkkokaupat Oy (jäljempänä ”toimistotarvike.net”) Y-tunnus 2855987-7 Postiosoite PL 1,

21531 Paimio Puhelin: +358 44 4956 500

Sähköposti: info@toimistotarvikkeet.net

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Kimmo Lähti c/o Oy Pohjolan Verkkokaupat Oy Puhelin: +358 44 4956 500 Sähköposti: info@toimistotarvikkeet.net

Rekisterin nimi

toimistotarvike.net asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkuuden ja muuhun asialliseen yhteyteen liittyvän suhteen hoitamiseen, hallinnointiin, analysointiin ja kehittämiseen, liiketoiminnan suunnittelemiseen sekä markkinointiin ja asiakasviestintään, joita voidaan toteuttaa myös sähköisesti.

Henkilötietoja voidaan käsitellä soveltuvan lainsäädännön sallimin tavoin toimistotarvike.net, sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden ja toimistotarvike.net valikoimien yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointiin, mukaan lukien etämyynti ja mielipide- sekä markkinatutkimukset. Henkilötietoja voidaan käsitellä markkinoinnin kohdentamiseen, esimerkiksi profiloinnin avulla.

Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä voidaan käsitellä seuraavia tietoja ja niiden muutostietoja.

Rekisteröidyn perustiedot, kuten:

- etu- ja sukunimi - yhteystiedot (postiosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet) - kieli - yhteisöasiakkaiden osalta yhteyshenkilöiden työpaikkaa koskevat tarpeelliset tiedot

Asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen sekä palveluiden ja sisältöjen käyttämiseen liittyvät tiedot, kuten:

- toimistotarvike.net palveluja koskevat rekisteröitymistiedot (esim. asiakasnumero, verkkokaupan käyttäjätunnus ja salasana) - asiakkuuden ja/tai asiallisen yhteyden alkamisajankohta - asiakkaan ilmoittamat mielenkiinnon kohteet - asiointia koskevat tiedot (esim. tiedot rekisteröidyn ostamista tuotteista, toimitusosoite sekä maksamista, laskutusta ja perintää koskevat tarpeelliset tiedot) - asiakkuuden ja muun asiallisen yhteyden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot (esim. reklamaatiot, palautteet ja asiakaspalvelupuheluiden taltioinnit) - sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot, rekisteröidyn selaimen rekisterinpitäjän palvelimelle lähettämät tekniset tiedot (IP-osoite, selain, selainversio) sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot, mikäli evästeisiin liitetään henkilötietoja - markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot, kuten rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet, niiden hyödyntäminen ja niiden yhteydessä annetut tiedot sekä suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröityä koskevia henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään kaupanteon yhteydessä, erilaisten palvelujen käytön ja rekisteröitymisen yhteydessä, kuten verkkokaupassa, muissa sähköisissä palveluissa ja erilaisten markkinointitoimenpiteiden kuten tapahtumien yhteydessä.

Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös toimistotarvike.net muista rekistereistä ja sen yhteistyökumppanien rekistereistä sekä henkilötietoja koskevia palveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

toimistotarvike.net voi luovuttaa henkilötietoja voimassa olevan lainsäädännön sallimalla ja velvoittavalla tavalla mm. viranomaisille, sekä toimistotarvike.net huolellisesti valitsemille yhteistyökumppaneille, jos rekisteröity ei ole kieltänyt tietojen luovuttamista kyseisille kumppaneille. Yhteistyökumppaneilla ei ole oikeutta luovuttaa toimistotarvike.net vastaanottamia henkilötietoja edelleen.

toimistotarvike.net voi siirtää rekisterin sisältämiä tietoja omiin suoramarkkinointirekistereihinsä asiakkuuden ja asiallisen yhteyden päättymisen jälkeen, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa käyttöä suoramarkkinointiin.

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn tarkoituksien tai teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista. Tällöin toimistotarvike.net vastaa siitä, että tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot, joita säilytetään sähköisesti, on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin, kuten salasanoin. Manuaalisesti käsiteltävät, rekisteröityjen henkilötietoja sisältävät asiakirjat säilytetään lukituissa tiloissa, joihin asiattomilta on pääsy estetty.

Ainoastaan toimistotarvike.net ja sen lukuun toimivien yritysten nimetyillä työntekijöillä on pääsy rekisterin tietoihin sekä oikeus käyttää ja ylläpitää rekisterin tietoja, ja siinä laajuudessa kuin se on tarpeen heidän työtehtäviensä suorittamiseksi. Nimettyjä henkilöitä sitoo salassapitovelvollisuus.

Tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjän osoitteeseen. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä myös henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten. Rekisteröidyllä on myös oikeus pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan tiedoissaan oleva virhe. Rekisteröidyn tulee tehdä edellä mainitut ilmoitukset rekisterinpitäjälle joko kirjeitse (Postiosoite PL 1, 21531 Paimio), sähköpostitse (info@toimistotarvikkeet.net) tai puhelimitse Toimistotarvikkeet.net asiakaspalveluun (+358 44 4956 500).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 7.11.2018 alkaen.

Verkkokauppa

Pohjolan Verkkokaupat Oy
Pl 1
21531 Paimio

0444956500
info@toimistotarvikkeet.net
www.toimistotarvikkeet.net
2855987-7


Tilaaminen

Tilaukset tehdään toimistotarvikkeet.net -verkkokaupasta.Tilaukset ovat aina tilaajaa sitovia. Vahvistamme toimituksentilausvahvistuksella tilaajan sähköpostiin ja siinä olevat toimitustiedot on tarkastettava ja huomautukset lähettävä viivytyksettä. Tilauksessa on mainittava toimitus- ja laskutusosoitteiden lisäksi myös toimipaikan mahdollinen Y-tunnus, sekä puhelinnumero ja muut kysyttävät yhteystiedot.

Yrityksille toimitamme tilaukset yritysten välisillä yleisillä toimitusehdoilla, eli tuotteissa ei ole automaattista palautusoikeutta. Kuluttajalla on mahdollisuus palauttaa tilamaansa tuotteet. Maksutavoiksi hyväksymme ensisijaisesti vain verkkopankki- tai luottokorttimaksun verkkokaupassa. 

Toimitukset

Toimitukset tehdään toimistotarvikkeet.netin tekemillä kuljetussopimuksella.Tavarat toimitetaan toimitusosoitteeseen Suomessa.

Toimituskulu on 14,95 eur, joka lisätään tilauksen loppusummaan. Yli 250 €tilaukset toimitetaan rahtivapaasti.  Samoin säännönmukaisetvakiotilaukset voidaan neuvotella toimitettavan rahtivapaasti. 

Täsmäpaikkajakelu. Lähetykset toimitetaan toimitusaikakyselyssä ilmoitetussaajassa yleisimmillä yhteysväleillä ensimmäisenä arkipäivänä jättöpäivästälukien ja muuten viimeistään kolmantena arkipäivänä jättöpäivästä lukien, elleitoisin ole sovittu.

Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään pakettilähetyksistä saapumisilmoitus ja kuljetusyksikkö lähetyksistä yhteydenottopyyntökortti. Pakettilähetyksen voi noutaa Postin toimipisteestä, tai vastaanottaja tai lähettäjä voi tilata lähetykselle maksullisen uudenjakelun. Kuljetusyksikkölähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleenjakelu.

Palvelu sisältää lähetyksen jakelun erikseen määriteltyyn yhteen paikkaan,kerrokseen, työhuoneeseen tai vastaavaan. Posti sopii ennalta puhelimitse vastaanottajan kanssa lähetyksen tarkan toimituspaikan sekä toimitusajan kahdentunnin tarkkuudella.

Kuljetusyksikkö puretaan aina jakelun yhteydessä. Pakettilähetys purkamisesta on sovittava erikseen. Näissä tapauksissa sovelletaan erikseen postin yleisiä purkuehtoja ja posti huolehtii purkamansa pakkausjätteen pois viemisestä.

Jälkitoimitukset laskutetaan alkuperäisen toimituksen mukana. Jos tilaaja tilaa verkkokaupasta jälkitoimitukseen jääviä tuotteita, hän samalla hyväksyy niiden laskutuksen heti toimitus maksuehdolla.

Takuu

Tuotteet ovat kuljetusvakuutettuja vastaanottajan katuosoitteeseen saakka.Lähetys on tarkastettava heti sen saavuttua. Jos toimituksessa on kuljetusvaurio, siitä on tehtävä merkintä rahtikirjaan ja vauriosta on ilmoitettava heti toimistotarvikkeet.net palvelulle.

Kaikilla tuotteillamme on tehdastakuu jonka pituus vaihtelee tuotteestariippuen.  Jokaisessa toimistotarvikkeessa noudatamme tehtaan määrittämäätakuukäsittelyä.

Maksaminen

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Pohjolan Verkkokaupat - Toimistotarvikkeet.net yleiset ehdot.

Paperi- ja verkkolaskut toimittaa Toimistotarvikkeet.net – tämä käytössä säännönmukaisissa toimituksissa. Pidätämme oikeuden muuttaa yleistä maksuehtoa (10 pv) tapauskohtaisesti ja esimerkiksi pyytää vakuuden kauppasummasta.

Maksumuistutuksesta veloitamme 15 €.  Tarkastamme tarvittaessa uudenasiakkaan luottotiedot käyttämällä Y-tunnusta. Voimme jättää tilauksen myös toimittamatta, jos epäilemme väärinkäytöstä. Tuotteet säilyvät toimistotarvikkeet.netin  omaisuutena kunnes ne ovat kokonaisuudessaan mukaan lukien perintäkulut maksettu.



Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme, mieluiten sähköpostilla. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Pohjolan Verkkokaupat Oy
Pl 1
21531 Paimio

0444956500
info@toimistotarvikkeet.net
www.toimistotarvikkeet.net
2855987-7

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.


Palautus

Palautuksista on aina sovittava myyjän kanssa etukäteen. Palautuksesta onsovittava 5 päivän sisällä toimituksesta. Ilman aiempaa yhteydenottoa lähetettyjä palautuksia varasto ei ota palautuksia vastaan. Tuotteen on oltava avaamattomassa, alkuperäisessä pakkauksessa käyttämättömänä. Palauttajan on maksettava palautusrahti perille saakka. Palvelutuotteissa ei ole palautusoikeutta. Emme hyvitä takaisin tulleita tilauksia, joita asiakkaat eivät ole vastaanottaneet. Jos tilaajalle joudutaan palauttamaan rahaa, summasta vähennetään 20 € kuluina. Tilausten muutoksista johtuvat hyvitykset pitää käyttää viivytyksettä.

Kehitämme tuotteitamme, palvelujamme ja valikoimaamme koko ajan. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja, hinnastoa ja tuotevalikoimaa ennalta ilmoittamatta. Toiminnassamme noudatamme hyvää kauppiastapaa sekä Suomen lakia.

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä ensitilassa  viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti.