Huolehdi yrityksesi ergonomiasta tilaamalla toimistotarvikkeet netistä!


Ergonomia jaetaan yleensä kolmeen osa-alueeseen:

  • Fyysiseen
  • Kognitiiviseen
  • Organisatoriseen

Fyysinen ergonomia käsittelee kehon reaktioita fyysisiin kuormituksiin. Siihen liittyy mm. käsin tehtävä materiaalien käsittely, työpisteen tila, työvaatimukset ja riskitekijät, kuten toisto, tärinä, voima ja epämiellyttävät tai staattiset asennot, jotka liittyvät lihas- ja tukielinsairauksiin.

Kognitiivinen ergonomia tutkii älyllisiä prosesseja, kuten havaitsemista, tarkkaavaisuutta, kognitiota, motorista kontrollia ja muistivarastoja ja niiden vaikutusta suhteessa muihin ihmisiin ja systeemeihin. Kognitiiviseen ergonomiaan liittyy älyllinen työkuormitus, valppaus, päätöksen tekeminen, ihmisvirheet, ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutus ja harjoittelu.

Organisatorinen ergonomia käsittelee sosioteknisten järjestelmien, kuten organisaation rakenteiden, käytäntöjen ja prosessien optimointia. Alan tutkimusta tehdään vuorotyöstä, aikatauluttamisesta, työtyytyväisyydestä, motivaatioteoriasta, valvonnasta, ryhmätyöskentelystä, etätyöstä ja etiikasta.

Kaikki nämä osa-alueet tulisi ottaa huomioon etenkin työelämässä, jotta työnteko ja asiakaspalvelu, sekä yrityksen ulkoinen että sisäinen, voisivat sujua mutkattomasti.

Fyysinen ergonomia tulee varmasti ensimmäisenä mieleen, kun on kyse toimistotyöstä. Työtuolissa ergonomisuus on erittäin tärkeää, mutta niin on niinkin pienessä asiassa kuin hiirimatossa. Geelitäytteinen tuki hiirimatossa suojelee rannetta kulumavammoilta. Korkeussäädeltävät sähköpöydät ehkäisevät selkävaivoja ja auttavat ylläpitämään ryhtiä.

Kognitiivinen ergonomia pysyy tasapainossa, kun työpaikalla pidetään huolta riittävästä ilmastoinnista ja vireystasoa ylläpitävistä kahvitilan tuotteista.

Organisatorinen ergonomia on kohdillaan, kun firmassa on tehokkaat tietokoneet sekä riittävät ulkoiset muistit aikataulutuksia, presentaatioita ja säilytystä varten. Ei tule myöskään unohtaa vanhoja kunnon toimistotarvikkeita, kuten mappeja, muovitaskuja ja post-it-lappuja, joissa säilyttää tärkeitä papereita.

Huolehdi työpaikkasi ergonomiasta tilaamalla toimistotarvikkeet kätevästi netistä!

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 7.11.2018 alkaen.

Verkkokauppa

Pohjolan Verkkokaupat Oy
Pl 1
21531 Paimio

info@toimistotarvikkeet.net
www.toimistotarvikkeet.net
2855987-7


Tilaaminen

Tilaukset tehdään toimistotarvikkeet.net -verkkokaupasta.Tilaukset ovat aina tilaajaa sitovia. Vahvistamme toimituksentilausvahvistuksella tilaajan sähköpostiin ja siinä olevat toimitustiedot on tarkastettava ja huomautukset lähettävä viivytyksettä. Tilauksessa on mainittava toimitus- ja laskutusosoitteiden lisäksi myös toimipaikan mahdollinen Y-tunnus, sekä puhelinnumero ja muut kysyttävät yhteystiedot.

Yrityksille toimitamme tilaukset yritysten välisillä yleisillä toimitusehdoilla, eli tuotteissa ei ole automaattista palautusoikeutta. Kuluttajalla on mahdollisuus palauttaa tilamaansa tuotteet. Maksutavoiksi hyväksymme ensisijaisesti vain verkkopankki- tai luottokorttimaksun verkkokaupassa. 

Toimitukset

Toimitukset tehdään toimistotarvikkeet.netin tekemillä kuljetussopimuksella.Tavarat toimitetaan toimitusosoitteeseen Suomessa.

Toimituskulu on 14,95 eur, joka lisätään tilauksen loppusummaan. Yli 250 €tilaukset toimitetaan rahtivapaasti.  Samoin säännönmukaisetvakiotilaukset voidaan neuvotella toimitettavan rahtivapaasti. 

Täsmäpaikkajakelu. Lähetykset toimitetaan toimitusaikakyselyssä ilmoitetussaajassa yleisimmillä yhteysväleillä ensimmäisenä arkipäivänä jättöpäivästälukien ja muuten viimeistään kolmantena arkipäivänä jättöpäivästä lukien, elleitoisin ole sovittu.

Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään pakettilähetyksistä saapumisilmoitus ja kuljetusyksikkö lähetyksistä yhteydenottopyyntökortti. Pakettilähetyksen voi noutaa Postin toimipisteestä, tai vastaanottaja tai lähettäjä voi tilata lähetykselle maksullisen uudenjakelun. Kuljetusyksikkölähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleenjakelu.

Palvelu sisältää lähetyksen jakelun erikseen määriteltyyn yhteen paikkaan,kerrokseen, työhuoneeseen tai vastaavaan. Posti sopii ennalta puhelimitse vastaanottajan kanssa lähetyksen tarkan toimituspaikan sekä toimitusajan kahdentunnin tarkkuudella.

Kuljetusyksikkö puretaan aina jakelun yhteydessä. Pakettilähetys purkamisesta on sovittava erikseen. Näissä tapauksissa sovelletaan erikseen postin yleisiä purkuehtoja ja posti huolehtii purkamansa pakkausjätteen pois viemisestä.

Jälkitoimitukset laskutetaan alkuperäisen toimituksen mukana. Jos tilaaja tilaa verkkokaupasta jälkitoimitukseen jääviä tuotteita, hän samalla hyväksyy niiden laskutuksen heti toimitus maksuehdolla.

Takuu

Tuotteet ovat kuljetusvakuutettuja vastaanottajan katuosoitteeseen saakka.Lähetys on tarkastettava heti sen saavuttua. Jos toimituksessa on kuljetusvaurio, siitä on tehtävä merkintä rahtikirjaan ja vauriosta on ilmoitettava heti toimistotarvikkeet.net palvelulle.

Kaikilla tuotteillamme on tehdastakuu jonka pituus vaihtelee tuotteestariippuen.  Jokaisessa toimistotarvikkeessa noudatamme tehtaan määrittämäätakuukäsittelyä.

Maksaminen

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Pohjolan Verkkokaupat - Toimistotarvikkeet.net yleiset ehdot.

Paperi- ja verkkolaskut toimittaa Toimistotarvikkeet.net – tämä käytössä säännönmukaisissa toimituksissa. Pidätämme oikeuden muuttaa yleistä maksuehtoa (10 pv) tapauskohtaisesti ja esimerkiksi pyytää vakuuden kauppasummasta.

Maksumuistutuksesta veloitamme 15 €.  Tarkastamme tarvittaessa uudenasiakkaan luottotiedot käyttämällä Y-tunnusta. Voimme jättää tilauksen myös toimittamatta, jos epäilemme väärinkäytöstä. Tuotteet säilyvät toimistotarvikkeet.netin  omaisuutena kunnes ne ovat kokonaisuudessaan mukaan lukien perintäkulut maksettu.Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme, mieluiten sähköpostilla. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Pohjolan Verkkokaupat Oy
Pl 1
21531 Paimio

info@toimistotarvikkeet.net
www.toimistotarvikkeet.net
2855987-7

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautus

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.

Palautuksista on aina sovittava myyjän kanssa etukäteen. Palautuksesta on sovittava 5 päivän sisällä toimituksesta. Ilman aiempaa yhteydenottoa lähetettyjä palautuksia varasto ei ota palautuksia vastaan. Tuotteen on oltava avaamattomassa, alkuperäisessä pakkauksessa käyttämättömänä. Palauttajan on maksettava palautusrahti perille saakka. Palvelutuotteissa ei ole palautusoikeutta. Emme hyvitä takaisin tulleita tilauksia, joita asiakkaat eivät ole vastaanottaneet. Jos tilaajalle joudutaan palauttamaan rahaa, summasta vähennetään 20 € kuluina. Tilausten muutoksista johtuvat hyvitykset pitää käyttää viivytyksettä.

Kehitämme tuotteitamme, palvelujamme ja valikoimaamme koko ajan. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja, hinnastoa ja tuotevalikoimaa ennalta ilmoittamatta. Toiminnassamme noudatamme hyvää kauppiastapaa sekä Suomen lakia.

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä ensitilassa  viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti.